Üdvözlünk kedves látogató!

Nyelviskolánk célja, hogy nyelvtanulóink számára hatékony, stresszmentes és eredményes nyelvtanulási élményt biztosítson angol, német, olasz, spanyol általános és egészségügyi szaknyelvi területen. Tudjuk, hogy minden diák más, ezért nagy hangsúlyt fektetünk az egyénre szabott tanulásra, hogy Önt a lehető legrövidebb idő alatt az elérni kívánt céljához juttassuk..

Rólunk

Nyelviskolánk célja, hogy nyelvtanulóink számára hatékony, stresszmentes és eredményes nyelvtanulási élményt biztosítson angol, német, olasz, spanyol általános és egészségügyi szaknyelvi területen. Tudjuk, hogy minden diák más, ezért nagy hangsúlyt fektetünk az egyénre szabott tanulásra, hogy Önt a lehető legrövidebb idő alatt az elérni kívánt céljához juttassuk.

Tudjuk, hogy hatékonyan, célorientáltan legjobban magánóra keretén belül lehet nyelvet elsajátítani, ezért

  • one- to one (1 fő), vagy
  •  two-to-one (2 fő) részvételével kínálunk órákat, így biztosítjuk, hogy minden egyes nyelvtanuló megkülönböztetett figyelmet, egyénre szabott óratervet- és anyagot kapjon.

Mivel legfontosabb irányelvünk a minőség, maximalizmus, profizmus, ezért különös gonddal választottuk ki a kollégáinkat, akik sok éves tapasztalattal rendelkező kiváló szakemberek.

Tanfolyamaink a kezdőtől egészen a felsőfokú szintig segítenek a nyelvi készségek fejlesztésében mind az általános, mind az egészségügyi szaknyelv területén, ahol a külföldre készülő betegápolók, orvosok, fogorvosok és gyógyszerészek is specifikus felkészítést kapnak.
Tudjuk, hogy nagy stresszt jelent egy állásinterjú, a FSP –n való megmérettetés, ezért saját fejlesztésű tananyagokkal segítjük Önöket a sikerhez.
Számíthat csapatunkra akkor is, ha prezentációtkell tartania, vagy, ha éppen szakmai anyagot kell fordítania.

Az órák 100% online formában zajlanak, mely lehetővé teszi, hogy a nyelvtanuló a világ bármely pontjáról csatlakozhasson anélkül, hogy utazási költséget, vagy parkolási díjat kellene fizetnie.

Tudjuk, hogy mindenki túlterhelt, elfoglalt, ezért tanáraink teljes mértékben alkalmazkodnak az Önök időbeosztásához.
Beszédcentrikus óráink a valós életben használt nyelvre összpontosítanak, a kommunikációs készségek fejlesztésével tanulóink magabiztosan és hatékonyan lesznek képesek használni az általános és az egészségügyi nyelvet. A tanulásba befektetett idő és energia így gyorsan megtérülhet.
A használható nyelvtudás megszerzése egy jobban fizető állás kulcsa is lehet, akár a hazai, akár a külföldi munkaerőpiacon.
A tanfolyamok egyben vagy két részletben is fizethetők, hogy a nyelvtanulás elsősorban ne anyagi kérdés legyen.

Scroll to Top